Nyheter

←Tillbaka Nyheter /

Anneli Lönnborg, affärsjurist, ny medarbetare på Fylgia

 

1. Berätta lite om din bakgrund.
Jag började min juristkarriär på revisionsbyrå inom skatt men kom därefter att gå den klassiska skolan på vägen till att bli advokat. Jag gjorde således notariemeritering vid dåvarande länsrätten i Göteborg, numera Förvaltningsrätten i Göteborg och har sedan 2010 varit verksam på olika advokatbyråer. Jag har de senaste nio åren främst arbetat med arbetsrätt och allmän affärsjuridik. Inom båda områdena har jag processat såväl i allmän domstol som i skiljeförfaranden.

2. Vad tror du din största tillgång är för Fylgia?

I mig kommer Fylgia få ett energiknippe som tycker det är fantastiskt roligt att arbeta och som älskar mötet med klienten. Målet är att Fylgia ska få en väl etablerad arbetsrättsavdelning på marknaden.

3. Hur ser du på framtiden inom ditt område?
Arbetsrättsområdet är dynamiskt på flera sätt men inte minst för att det handlar om människor. Arbetsrätten är egentligen inte konjunkturkänslig utan finns med oss i alla konjunkturer. Vad man dock kan konstatera är att processerna inom området över tid till viss del ökat i och med att arbetstagaren börjar bli mer och mer medveten om sina rättigheter. Det finns därför all anledning för arbetsgivaren att förvissa sig om att man inte drar några förhastade beslut, utan att man rådgör med sin arbetsrättsliga rådgivare innan man fattar avgörande beslut.

Kontaktuppgifter till Anneli hittar du här.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen