Nyheter

←Tillbaka Nyheter /

Ekonomichef till Advokatfirman Fylgia

På Fylgia arbetar vi brett inom svensk och internationell affärsjuridik och erbjuder våra klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor. Vi vill skapa långsiktiga relationer med våra klienter genom att behålla den personliga kontakten och engagemanget för klienternas verksamhet. Vi är också mycket stolta vinnare av Regis årliga klientnöjdhetsundersökning Årets Advokatbyrå 2015 – för advokatbyråer med omsättning 100-199 Mkr.

Vi söker nu en ekonomichef som även är administrativt ansvarig för kontoret på Nybrogatan i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ledningsgruppen och har ett helhetsansvar för ekonomifunktionen med personalansvar för sju medarbetare. Du har budgetansvar för byrån och rapporterar till styrelsen. I rollen ingår bokföring, årsredovisningar och deklarationer för delägarbolag samt Fylgias bolag. Du ansvarar för månatlig budgetuppföljning samt avstämning av balans- och resultatkonton. Du presenterar budgetförslag för delägarna för nästkommande år. Du är ansvarig för kontakt med bankrelationer för delägare och Fylgias bolag. Diverse uppföljningar ingår även i rollen. Som administrativt ansvarig har du bl.a. hand om upphandlingar av leverantörsavtal.

Din profil
Du är civilekonom eller motsvarande och har sannolikt haft en liknande roll i ett annat konsultbolag, gärna i delägarlett bolag. Du har minst sju års erfarenhet av administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter i bred bemärkelse, dvs. bokföring och redovisning, upprättande av budget, uppföljning och rapportering, bokslut och årsredovisningar. Du är van vid att analysera information om resultatet, göra prognoser och se till att den övriga ledningen får den ekonomiska information som behövs för att driva verksamheten. Du är en mycket van användare av Excel samt av något affärs-/ekonomisystem och är även i övrigt genuint intresserad av IT, då byråns IT drift är outsourcad och befattningen ingår i styrgruppen. Du trivs med att samarbeta med andra, är självgående, prestigelös, engagerad och strukturerad. Du är en ledare som trivs med att stötta och utveckla avdelningen.

Vi erbjuder
På Fylgia blir du en del av en uppskattad byrågemenskap som präglas av professionalitet, affärsmässighet och hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att ständigt modernisera våra arbetssätt både för att öka klientnöjdheten och för att på bästa sätt främja utveckling och kompetenshöjning för våra medarbetare.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas under hösten 2016.

Vi intervjuar fortlöpande, så om du känner att detta passar in på dig tveka inte med att söka. I denna rekrytering samarbetar vi med Sifferverket och tjänsten söks via deras hemsida www.sifferverket.se. Vill du veta mer? Kontakta ansvarig rekryterare på mail [email protected] eller telefon 070 744 09 81.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen