Nyheter

←Tillbaka Nyheter /

Fylgia ingår även i år sponsoravtal med Team Rynkeby – God Morgon

Även i år har Fylgia tecknat ett guldsponsorskap med välgörenhetscykellaget Team Rynkeby – God Morgon som varje år cyklar till Paris till förmån för barn med cancer och deras familjer.
När Nordens största välgörenhetscykellag, Team Rynkeby – God Morgon, cyklar till Paris i sommar för att stötta kampen mot barncancer blir det med hjälp av Fylgia.
Sponsorskapet är på 25 000 kronor som går oavkortat till Barncancerfondens arbete.

Cyklist från Fylgia

I år kommer Lina Jonsson, som arbetar som jurist på Fylgia, att vara med och cykla i Stockholmslaget. En enastående insats för ett fantastiskt ändamål!

100 procent till barn med cancer

Team Rynkeby – God Morgon är en del i ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

Team Rynkeby grundades år 2002 i Danmark, då 11 motionscyklister med anknytning till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France.

Utöver det att deltagarna i Team Rynkeby – God Morgon ska komma i form inför cyklingen till Paris så ska de också samla in pengar till barn med cancer. Deltagarna bekostar själva sitt deltagande och Team Rynkeby – God Morgon täcker projektets centrala omkostnader vilket betyder att alla pengar som deltagarna samlar in går oavkortat till en av de organisationerna som Team Rynkeby – God Morgon samarbetar med i Norden. I Sverige går pengarna oavkortat till Barncancerfonden.

År 2017 donerade Team Rynkeby – God Morgon 83,1 miljoner SEK till kampen mot barncancer – varav 26,7 miljoner SEK gick till Barncancerfonden i Sverige.

Cykellaget kör till Paris mellan den 30 juni och den 7 juli 2018.

 

 

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen