Nyheter

←Tillbaka Nyheter /

Anders Aspegren ny managing partner på Advokatfirman Fylgia

Delägarna för advokatfirman Fylgia har utsett Anders Aspegren till ny Managing Partner. Anders Aspegren tillträdde tjänsten den 6 oktober.

– Anders är en dynamisk och nytänkande ledare, samtidigt som han har djup kunskap om verksamheten. Fylgia står inför många spännande utmaningar som vi nu kommer att inkludera i vår affärsutveckling under Anders ledning, säger styrelseordförande Claes Hagberg.

Anders Aspegren

Anders Aspegren, Managing partner

 

Anders Aspegren har varit verksam på Fylgia sedan 1988, delägare sedan 1993 och har även varit dess Managing Partner 2007- 2009.

– Jag är tacksam och glad över förtroendet och ser fram emot att agera som Fylgias Managing Partner. Vi har inlett ett förändringsarbete, som jag kommer att leda. Marknaden förändras snabbt i och med bland annat digitaliseringen, och vi behöver förhålla oss till utvecklingen. Kraven och frågeställningarna har blivit mer komplexa, vi agerar som proaktiva affärsrådgivare i ännu större utsträckning. Detta är intressant, och jag är personligen mycket engagerad i förändring och affärsutveckling, säger Anders Aspegren.

Anders efterträder delägarna Göran Mandorff och Johanna Vehvselius Andersson som nu återgår till ordinarie verksamhet. Under tidigare ledning fick Fylgia utmärkelsen Årets Advokatbyrå 2015 (kategorin mellanstora advokatbyråer) i Regis årliga branschstudie och kom på andra plats i densamma 2016.

– Studien visade att vi har mycket nöjda kunder, ett bevis för att det arbete och engagemang som Göran och Johanna har investerat i byrån samt vår långsiktiga klientfokus på Fylgia faktiskt gör skillnad. Kärnan i verksamheten är våra klienter och vi ser till att utveckla den kompetens som krävs. Kundernas behov av affärsjuridik idag och imorgon är framförallt det som kommer att forma Fylgia framöver, säger Anders Aspegren.

För mer information kontakta:
Anders Aspegren, [email protected] 070-795 04 39
Åsa Thorell Hejdenberg, styrelseledamot, [email protected] 070-866 33 46

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen