Nyheter

←Tillbaka Pressmeddelanden /

Fylgia biträder Gruppo Fassi

Advokatfirman Fylgia har biträtt världens största tillverkare av kranar för lastbilar, italienska Gruppo Fassi, vid förvärv av aktier i  Vindelnbaserade krantillverkaren Cranab AB. Förvärvet skedde som ett led i  en av de hittills största strukturaffärerna inom den skogstekniska branschen och skapar en koncern med utbud inom hela kedjan från markberedning till slutavverkning. Sammantaget innebär stukturaffären att Cranab via sina dotterbolag växer med ca 50 medarbetare till ca 200 och ökar omsättningen med ca 100 miljoner kronor till ca 350 miljoner kronor. Fassi-gruppen har sin verksamhetsbas i Bergamo i norra Italien.

‒ Vi ser skogen som en viktig framtidsbransch. Därför ville vi delta i grundandet av en av skogsindustrins viktigaste och mest diversifierade företagsgrupper, tillsammans med mycket specialiserade partners, i ett land som Sverige med en genuin skogsteknisk kultur och kompetens, säger Giovanni Fassi, koncernchef för Fassi-gruppen.

Fylgias team bestod av ansvarige delägaren Dimitrij Titov, advokaterna Joacim Öhlund och Ferid Demirel, samt jur kand Victoria von Uexküll. Som rådgivare till Fassi ingick även Francesco D’Antonio, Studio D’Antonio.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen