Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

Fylgia tar över obeståndsavdelning från Setterwalls

Som vi tidigare informerat om så plockade Advokatfirman Fylgia över Mathias Winge från Setterwalls i början på året. Det är nu klart att resterande del av Setterwalls obeståndsavdelning kommer att börja på Fylgia from den 1 april. I och med denna förstärkning kommer nu Fylgia att ha en av de största obeståndsavdelningarna i Sverige.

– Detta är en fantastisk start på året, säger Mathias Winge, då mina fd kollegor advokaterna Leif Baecklund och Thomas Ehrner samt obeståndsekonomen Pia Sundlöf nu ansluter sig till Fylgia så kommer vi att få ett ännu bredare team som verkligen har resurserna att hantera alla typer av ärenden inom rekonstruktions- och obeståndsområdet oavsett storlek och antal.

Genom att Fylgia stärker sin obeståndsavdelning ytterligare är vi nu fullt rustade för den stundande lågkonjunktur som är på väg att drabba Sverige säger, Anders Aspegren, managing partner på Fylgia. Vi är fullkomligt nedringda av klienter som behöver stöd och råd inför det som sker. Fylgia är en byrå som har en nära och tät kontakt med våra klienter och vi gör vårt yttersta att tillgodose klienternas behov så fort som möjligt.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen