Nyheter

←Tillbaka Pressmeddelanden /

Advokatfirman Fylgia biträder Stureplansgruppen vid försäljning av SPG Lives festival- och konsertverksamhet till Live Nation

Advokatfirman Fylgia, huvudsakligen genom ansvariga delägaren Åsa Thorell Hejdenberg och advokat Victor Holmberg, har biträtt Stureplansgruppen vid försäljning av merparten av Stureplansgruppen Lives (SPG Live) festival- och konsertverksamhet, inkluderat festivalerna Summerburst och Lights och andra konserter inom EDM-segmentet. Köpare av festival- och konsertverksamheten är Live Nation, som är världens största konsert- och evenemangsarrangör.

Stureplansgruppen är ett av Sveriges största privatägda företag inom besöksnäringen med en omsättning på 1,2 miljarder kronor. Stureplansgruppens verksamhetsgrenar är hotell, restaurang, nöje, konferens och event. Stureplansgruppen Live har som festival- och konsertarrangör de senaste åren vuxit sig starka inom EDM-segmentet och ligger bakom Summerburst i Stockholm och Göteborg, Lights i Stockholm och flertalet andra konserter i Sverige.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen