Nyheter

←Tillbaka Pressmeddelanden /

Advokatfirman Fylgia har företrätt Scandinavian Astor Group i avtalet om att förvärva Mikroponent Aktiebolag 

Advokatfirman Fylgia har företrätt Scandinavian Astor Group (publ) (”Astor Group” eller ”Bolaget”) vid förvärvet av Mikroponent Aktiebolag (”Mikroponent”). Genom förvärvet stärker Astor Group sin position inom försvarssektorn. 

Fylgia har agerat som rådgivare åt Scandinavian Astor Group (Spotlight: ASTOR), en framstående teknologikoncern inom försvarsindustrin. Astor Group, som levererar en bred variation av produkter, tjänster och tekniska lösningar inom områdena civil säkerhet, militärt försvar och industriella produkter, slutförde förvärvet av samtliga aktier i Mikroponent Aktiebolag den 11 december 2023 med stöd från Fylgia.  

Genom förvärvet av Mikroponent breddar Astor Group sin distribution av försvarsprodukter, vilket ytterligare stärker bolagets position inom försvarssektorn.   

– Vi är stolta över att få förtroendet att representera Astor Group i deras tillväxtresa och med att stärka deras position inom försvarssektorn, säger Fredrik Winroth, Managing Partner på Advokatfirman Fylgia. 

Mikroponent, med bas i Värnamo, är en ledande aktör inom industriell etsning och laserkärning och fungerar som underleverantör till flera betydande enheter inom svensk medicinteknik och fordonsindustrin. Precis som Astor Group, satsar Mikroponent på försvarsprodukter som en central del av sin verksamhet.  

Fylgias team leddes av Fredrik Winroth (Managing Partner), Markus Garfvé (Partner) och Alexander Hafvenström (Associate). 

För mer detaljerad information angående transaktionen hänvisar vi till de pressmeddelanden som har publicerats på https://astorgroup.se/company/news-media/ 

 

För mer information, vänligen kontakta:   

Advokatfirman Fylgia                                           

Fredrik Winroth, Managing Partner   

+46 70 831 25 48, [email protected] 

 

 

Om Fylgia Advokatfirman Fylgia är en affärsjuridisk byrå som tillhandahåller specialistkompetens utan att göra avkall på den personliga och nära kontakten med engagemang och kunskap om klientens bransch. Med närmare 70 medarbetare i Stockholm verkar vi för att bibehålla långsiktiga och värdefulla relationer till våra klienter. Fylgia representerar även klienter som verkar internationellt och vi erbjuder ett omfattande kontaktnät över hela världen. För mer information, besök www.fylgia.se   

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen