Nyheter

←Tillbaka Artiklar /

Affärsförståelse, engagemang och partnerskap

advokatbladet särtryck 2020

Särtryck Advokatbladet – Advokatfirman Fylgia 2020

 

Fylgias affärsjuridiska tjänster präglas av affärsförståelse, partnerskap och engagemang.

– De senaste två åren har vi haft en hög tillväxttakt och utöver M&A och IT-rätt har vi även satsat mycket på offentlig upphandling. Vår fastighetsgrupp med inriktning mot fastighetsrätt är även den i en expansionsfas. Detta ledde till att vi under 2019 och första delen av 2020 rekryterat 15 nya medarbetare vilka tillför Fylgia det vi behöver för att expandera och hantera det växande klientflödet, säger Anders Aspegren, Managing Partner på Fylgia. Han är stolt över att Fylgia har kommit en bra bit i arbetet med att bygga upp en av Sveriges modernaste affärsjuridiska byråer, bland annat genom att arbeta långsiktigt och aktivt med frågor som jämställdhet, digitalisering och hållbarhet. En komponent som återstår är dock introduktionen av ett nytt affärssystem.

Fylgiaandan genomsyrar hela verksamheten –En faktor som utmärker oss är en utpräglad affärsförståelse och en god insikt i kundens verksamhet. Det gör att vi kan axla rollen
som kundens affärspartner. Vi är stolta över att ha byggt upp en Fylgiaanda som baseras på social kompetens, ett stort engagemang Fylgia är en komplett affärsjuridisk fullservicebyrå med särskilt fokus på offentlig sektor, kommersiell tech & IP samt fastighetsrätt och M&A. Nu satsar Fylgia inför framtiden genom att förstärka sitt team med ytterligare juridisk expertis och utöka verksamheten inom bland annat arbetsrätt och processrätt.

Fylgias affärsjuridiska tjänster präglas av affärsförståelse, partnerskap och engagemang i våra kunder och de branscher de verkar i samt ömsesidig respekt för varandra. Fylgiaandan har genomsyrat vår verksamhet i många år. Kundundersökningar visar på att våra klienter känner av att vi är en bra arbetsplats där medarbetarna trivs och gör ett bra jobb, det återspeglas i kundnöjdheten, säger Anders Aspegren.

Det händer mycket på Fylgia just nu, bland annat förstärker byrån kontinuerligt sitt team av juridisk expertis. I slutet av 2019 rekryterade byrån en arbetsrättsadvokat
som i september 2020 blev partner. –Vi har under 2020 utökat vår obeståndsverksamhet och planerar även att rekrytera jurister med fokus på processrätt samt ytterligare expansion inom M&A verksamheten, säger Anders Aspegren.

Klicka här för att läsa särtryck.
www.affarsvarlden.se

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen