Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

Fem nya delägare på Fylgia

Advokatfirman Fylgia har valt advokaterna Lisse-Lotte Bolin, Inger Byman, Katarina Lindgren, Josefin Müntzing Alm och Johan Norén till nya delägare i byrån.
Genom dessa utnämningar stärker Fylgia sitt erbjudande inom fastighet, IT, tvistlösning och obestånd. Samtliga fem advokater är sedan tidigare anställda på Fylgia.

– Det är väldigt roligt att vi har ett så pass stort gäng från våra egna led som nu tar klivet vidare i karriären. Våra nya delägare har spetskompetens inom viktiga områden för våra klienter. De har bevisat sig vara skickliga jurister som delar det stora engagemang för klienterna som kännetecknar Fylgias sätt att arbeta, säger Anders Aspegren, managing partner.

Utnämningarna innebär att advokatbyrån Fylgia drivs av en yngre delägarkrets där den kvinnliga andelen uppgår till nästan en tredjedel.

– Det är särskilt positivt att andelen kvinnliga delägare ökar. Det är en bit kvar till vårt mål att jämna ut siffrorna helt, men det här är ett stort kliv i rätt riktning, fortsätter Anders.

– Delägarskapet är ett naturligt steg för mig och jag ser fram emot att utveckla vår rådgivning inom IT/IP, ett område där vi ser ett ökat behov hos våra klienter. Tillsammans med de andra delägarna kommer vi att öka vår spetskompetens inom nyckelområden och leda Fylgia in i framtiden, säger Katarina Lindgren.

Lisse-Lotte Bolin har varit på Fylgia sedan 2015. Hon arbetar huvudsakligen med tvistemålslösning där hon företräder bolag inför domstol och skiljenämnd. Hon arbetar även med kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt samt fastighets- och hyresrätt.

Inger Byman leder Fylgias fastighetsgrupp och har arbetat på Fylgia sedan 2013. Inger är specialiserad på fastighets- och miljörätt och företräder såväl privata fastighetsägare som fastighetsägare inom den offentliga sektorn.

Katarina Lindgren leder sedan hösten 2015 Fylgias IT&IP-rättsgrupp. Hon arbetar främst med rådgivning inom IT-rätt, integritetsfrågor, GDPR, dataskydd och kommersiell avtalsrätt för både svenska och internationella bolag.

Josefin Müntzing Alm har varit på Fylgia sedan 2008. Josefin är konkursförvaltare och arbetar främst med obeståndsrelaterade frågor, konkurser, likvidationer och rekonstruktioner samt med tvistelösningar.

Johan Norén som har varit på Fylgia sedan 2013 är specialiserad på obeståndsjuridik sedan 10 år tillbaka och är konkursförvaltare. Han arbetar även med avtalsrätt och andra affärsjuridiska frågeställningar för små och medelstora företag.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen