Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

Fylgia stärker offentlig upphandling och transaktioner med två nya delägare

Advokatfirman Fylgia välkomnar advokaterna Fredrik Winroth och Markus Garfvé – specialister inom transaktioner och offentlig upphandling. Det innebär att delägarkretsen på Fylgia får en genomsnittlig ålder på 49 år.

– Offentlig upphandling ökar generellt, men även i grad av komplexitet. Vi på Fylgia förstärker nu vårt erbjudande som en fullservicebyrå med specialistkompetens inom detta viktiga och spännande område. I och med rekryteringen av Fredrik och Markus ökar vi vår kapacitet inom transaktioner också. Vi kommer att kunna utveckla våra kunder avseende strategiska förvärv, lönsamhet och affärsnytta på ett ännu effektivare sätt.
– Dessutom stärker vi advokatbyrån avseende ledarskap och den process vi driver för att ta byrån in i framtiden. Här kombinerar vi vassa, yngre förmågor med senior erfarenhet, vilket vi tror ger bäst resultat, säger Anders Aspegren, Managing Partner på Fylgia.

Fredrik Winroth och Markus Garfvé kommer närmast från en annan advokatbyrå, Fredrik har även erfarenhet som chefsjurist från transportbranschen.

– Kundfokus är oerhört centralt. Jag upplever att Fylgia har en inställning som ligger helt i linje med mitt sätt att arbeta. Vi behöver agera proaktiva affärsrådgivare med ett tydligt framtidsfokus inom vår bransch. Scenarioanalys, ett rörligt och kundorienterat arbetssätt med effektiva mät- och värderingsmetoder ökar i betydelse generellt. Det tycker jag är spännande och jag ser fram emot att utveckla kunderbjudandet tillsammans med mina nya kollegor på Fylgia, säger Fredrik Winroth.

– Fylgia är en modern byrå som har haft en spännande utveckling. Jag upplever att de är väl rustade inför framtiden med fokus på jämställdhet och många unga delägare, det är verkligen inspirerande. Vinsten i Årets Advokatbyrå bevisar advokatbyråns starka fokus på kundernas behov, vilket är mycket viktigt för mig. Jag hoppas att jag kan bidra med att vässa Fylgias erbjudande ytterligare och ser framemot att samarbeta med nya kollegor och kunder, säger Markus Garfvé.

 

Fredrik Winroth och Markus Garfvé började i maj månad, Markus är för närvarande nybliven pappa men finns på plats fullt ut efter sommaren.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen