Nyheter

←Tillbaka Pressmeddelanden /

Fylgia fortsätter expandera med ytterligare delägare och jurister

Fylgia spetsar sin entreprenadrättsgrupp ytterligare genom att lyfta upp Madelene Andersson som delägare och rekryterar ytterligare specialister inom entrprenaderätt.

 

Madelene Andersson har arbetat på Fylgia sedan 2019 och är huvudsakligen verksam inom entreprenadrätt där hon företräder beställare och entreprenörer i såväl kommersiella entreprenader som konsumententreprenader. Hon är en erkänt duktig processförare och dessutom en uppskattad föreläsare som håller seminarier, kurser och utbildningar i entreprenadjuridik.

Fylgia har under 2022 sett en kraftigt ökad efterfrågan på rådgivning i entreprenadrättsliga ärenden. Utöver att Madelene ansluter som delägare kommer gruppen även expanderas med ytterligare biträdande jurister från och med 1 februari.

– De tre åren jag har haft förmånen att arbeta med Fylgias starka och kompetenta fastighetsgrupp har varit fantastiskt roliga och lärorika. Jag är väldigt glad över att nu ansluta som delägare och ser fram emot att bidra till byråns utveckling och engagemang för klienterna inom det entreprenadrättsliga området, säger Madelene.

– Madelene är med och representerar vår ambition i hur vi vill växa framåt med relativt unga och hungriga delägare med bra erfarenheter och som är väldigt specialiserade inom respektive rättsområde. Därför är det väldigt roligt att hon nu kliver in som delägare hos oss. Att gruppen även expanderas med fler biträdande jurister är talande för den positiva trend på efterfrågan av våra tjänster som vi upplever just nu, säger Fylgias MP Fredrik Winroth.

Om Fylgia

Advokatfirman Fylgia är en medelstor affärsjuridisk byrå som ger sina klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor, utan att göra avkall på den personliga och nära kontakten med engagemang och kunskap om din bransch. Med närmare 70 medarbetare i Stockholm verkar vi för att bibehålla långsiktiga och värdefulla relationer till våra klienter. Fylgia representerar även klienter som verkar internationellt och vi erbjuder ett omfattande kontaktnät över hela världen.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen