Nyheter

←Tillbaka Nyheter /

Fylgia utser en ny styrelse

Advokatfirman Fylgia har utsett ny styrelse. Josefin Müntzing Alm och Anneli Lönnborg har omvalts och Jakob Callmander har valts in som ny ledamot. Anneli Lönnborg har även valts till ny ordförande för styrelsen.

Vid Fylgias bolagsstämma den 9 april 2024 valdes Jakob Callmander, Josefin Müntzing Alm och Anneli Lönnborg till styrelsens ledamöter. Anneli Lönnborg utsågs av stämman till styrelsens ordförande.

— Det är med lika stor ödmjukhet som engagemang som jag tar mig an uppgiften som styrelseordförande för Fylgia. Styrelsens fokus kommer det närmaste året att ligga på strategi och framtid. Arbetet är redan i full gång och jag känner stor trygghet i att valda styrelseledamöter kompletterar varandra på såväl ett personligt plan som erfarenhetsmässigt, säger Anneli Lönnborg, styrelseordförande på Fylgia.

Med den nybildade styrelsen kommer Fylgia fortsätta att stärka sin position som en av de ledande affärsjuridiska byråerna i Sverige.

— Under 2023 växte Fylgia med nästan 10% vilket överträffade vårt eget tillväxtmål. Den positiva utvecklingen visar att Fylgias ställning är stark på den snabbförändliga marknaden för juridiska tjänster. Jag ser fram emot att tackla utmaningarna kring AI, makroekonomiska förändringar m.m. tillsammans med den nya styrelsen. Genom Jakobs, Annelis och Josefins ledarskap och engagemang är jag övertygad om att vi kommer fortsätta att överträffa förväntningarna och leverera högkvalitativa tjänster för våra klienter, säger Fredrik Winroth, Managing Partner på Fylgia.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen