Nyheter

←Tillbaka Nyheter /

Fylgia har företrätt Scandinavian Astor Group (publ) i samband med dess förvärv av Airsafe Sweden AB

Advokatfirman Fylgia har företrätt Scandinavian Astor Group (publ) (”Astor Group” eller ”Bolaget”) vid förvärvet av samtliga aktier i Airsafe Sweden AB (”Airsafe”).  

Den 9 april 2024 ingick Scandinavian Astor Group avtal om att förvärva samtliga aktier i Airsafe Sweden AB med stöd från Fylgia. Astor Group är en ledande leverantör av en bred variation av produkter, tjänster och tekniska lösningar inom områdena civil säkerhet, militärt försvar och industriella produkter.  

Genom förvärvet av Airsafe Sweden AB förstärker Astor Group sin kapacitet inom konstruktion, produktion och försäljning av militär och civil flygmateriel. Detta inkluderar en expansion inom närliggande segment såsom övning och ammunition. 

– Vi är stolta över att återigen få representera Astor och bidra till deras fortsatta framgång. Förtroendet från Astor är ytterligare ett exempel på att Fylgia befäster sin ställning som en av de ledande juridiska rådgivarna för försvarsindustrin, säger Fredrik Winroth, Managing Partner på Advokatfirman Fylgia. 

Fylgias team leddes av Fredrik Winroth (Managing Partner), Markus Garfvé (Partner) och Alexander Hafvenström (Associate).  

För mer detaljerad information angående transaktionen hänvisar vi till de pressmeddelanden som har publicerats på https://astorgroup.se/company/news-media/  

  

För mer information, vänligen kontakta:    

Advokatfirman Fylgia                                            

Fredrik Winroth, Managing Partner    

+46 70 831 25 48, [email protected]  

 

Om Fylgia  

Advokatfirman Fylgia är en affärsjuridisk byrå som tillhandahåller specialistkompetens utan att göra avkall på den personliga och nära kontakten med engagemang och kunskap om klientens bransch. Med närmare 70 medarbetare i Stockholm verkar vi för att bibehålla långsiktiga och värdefulla relationer till våra klienter. Fylgia representerar även klienter som verkar internationellt och vi erbjuder ett omfattande kontaktnät över hela världen. För mer information, kontakta Fredrik Winroth.  

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen