Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

Vi Vann – Årets advokatbyrå 2020!

Årets advokatbyrå 2020

Vi vann! Vilken ära!
Det är med stor ödmjukhet och glädje som vi på Fylgia utsetts till Årets Advokatbyrå 2020. Att vara byrån med de nöjdaste klienterna är det bästa betyget vi kan få. Det visar att vårt koncept med att ha en nära kontakt med klienten, en utpräglad affärsförståelse och god insikt i kundens verksamhet fungerar väl. Detta gör att vi kan axla rollen som kundens affärspartner vilket skapar bra och långsiktiga relationer.

För att skapa goda samarbeten i dessa tider har vi fortsatt vårt arbete med det som kännetecknar Fylgia: Vår företagskultur och vår Fylgia-anda som baseras på social kompetens, ett stort engagemang i våra kunder/klienter och i de branscher de verkar i samt ömsesidig respekt för varandra.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra klienter och samarbetspartners, och ett stort grattis till övriga vinnare i tävlingen.

Årets advokatbyrå är Sveriges största klientstudie för affärsjuridiska advokatbyråer. Undersökningen, som består av intervjuer med köpare av affärsjuridiska tjänster, görs oberoende av undersökningsföretaget Regi

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen