Nyheter

←Tillbaka Pressmeddelanden /

Advokat Chabo Afrim till Fylgia  

Fastighets- och entreprenadrättsspecialisten Chabo Afrim är ny advokat på Advokatfirman Fylgia. Han har tidigare arbetat på bland annat Bright Advokat, Nyköpings tingsrätt och Företagarna. 

– Att bidra med min expertis inom fastighetsrätt och entreprenadrätt till ett så drivet och engagerat team av jurister känns otroligt meningsfullt. Mina första dagar har varit inspirerande och jag ser fram emot att arbeta för att skapa bestående värde och positiv påverkan genom vårt arbete, säger Chabo Afrim, advokat på Advokatfirman Fylgia. 

 Chabo Afrim har en bred erfarenhet inom fastighetsrätt från advokatbyrå, vilket gör honom till en värdefull resurs för Fylgia. 

 – Fastighetsrättslig rådgivning har varit en grundläggande del av Fylgias tjänsteutbud sedan byrån grundades 1986. Med Chabo i teamet får vi in en expertis som kommer vässa erbjudandet till våra klienter ytterligare. Fylgia har just nu en kraftig tillväxttakt inom samtliga verksamhetsområden och då är det extra viktigt och kul att vi fortsatt kan locka till oss talanger av Chabos kaliber, säger Fredrik Winroth, Managing Partner på Fylgia. 

Fylgia erbjuder tjänster inom bland annat Arbetsrätt, Entreprenadrätt, Fastighetsrätt och Miljö, Kommersiell Tech och Data, Obeståndsrätt och Offentlig upphandling. Fylgia har erhållit utmärkelsen ”Årets byrå” vid fem tillfällen och är rankat hos de ansedda rankningsinstituten Chambers & Partners samt Legal 500.  

För mer information, vänligen kontakta:  

Fredrik Winroth, Managing Partner  

+46 70 831 25 48, [email protected]

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen