Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

Fylgia rekryterar förstärker sin obeståndsavdelning.

Mathias WingeGenom att rekrytera advokat Mathias Winge förstärker advokatfirman Fylgia sin obeståndsjuridik ytterligare.

Mathias Winge går in som ny delägare i Fylgia och har jobbat med obestånd sedan 2001.

”Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med det starka teamet inom obestånd och rekonstruktion på Fylgia. Fylgia har alltid funnits med bland de främsta byråerna och jag gillar deras byråkultur varför det kändes naturligt att bli en del av denna”, säger Mathias Winge ny delägare på Fylgia.

Mathias är specialiserad som konkursförvaltare med inriktning mot borgenärs-, rekonstruktions- och insolvensrättsliga frågor. Mathias har omfattande erfarenhet som rådgivare till ägare, banker och andra borgenärer inom insolventa koncerner i samband med turn-arounds och utomrättsliga rekonstruktioner samt som borgenärsrådgivare i företagsrekonstruktioner. Som konkursförvaltare har Mathias bred erfarenhet från retail-, industri- och fastighetssektorn samt från ärenden med internationella kopplingar. Mathias är ordförande för Rekonstruktör- & Konkursförvaltarkollegiet (REKON) i Stockholm.

”Det är med stor glädje vi hälsar Mathias Winge som ny delägare till Fylgia och i och med Mathias med sin gedigna erfarenhet inom obestånd växer Fylgia och tar större plats och förstärker sin position inom obeståndsjuridiken”, säger advokat Anders Aspegren, Managing Partner på Fylgia.

Mathias börjar hos Fylgia i början av februari 2020 och kommer närmast från Setterwalls advokatbyrå.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen