Nyheter

←Tillbaka Nyheter /

Fylgias nya ekonomichef, Lotta Emanuelsson presenterar sig

1. Berätta lite om din bakgrund.
Efter mina studier i ekonomi på Stockholms Universitet, så har jag de senaste 25 åren jobbat som ekonomiansvarig/chef/controller. Jag började min karriär på ett litet IT företag och har därefter arbetat inom olika branscher och företagsstrukturer såväl nationellt som internationellt. De senaste 12 åren har jag vart på ett finansbolag, Garantum Invest AB som vuxit från 30 anställda till att bli en stor sparkoncern med 10 bolag och 160 anställda. Tiden på Garantum har vart otroligt lärorik. Jag har vart delaktig i implementering av nytt ekonomisystem, företagsförvärv, integration av nya bolag och erhållit stor erfarenhet av komplex redovisning och rapportering både extern och internt.

2. Vad tror du din största tillgång är för Fylgia?
Min bakgrund med bred erfarenhet inom olika ekonomifunktioner och mitt intresse för den digitala utvecklingen.

3. Vad ser du mest fram emot på/vad är roligast med din nya arbetsplats
Förutom att lära känna nya kollegor, så ska det bli spännande att lära känna en ny bransch. Mitt IT intresse gör att jag ser fram emot att implementera nya digitala arbetssätt som kommer att förenkla processer och rutiner inom Fylgia.

Kontaktuppgifter: Lotta Emanuelsson, Ekonomichef

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen