Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

Ny delägare på Advokatfirman Fylgia, Anneli Lönnborg

Anneli Lönnborg,

Anneli Lönnborg, Fylgias nya delägare

Advokatfirman Fylgia stärker sitt grepp om arbetsrätten ytterligare och välkomnar Anneli Lönnborg som ny delägare från och med den 1 september 2020.

Arbetsrätt har sällan varit så aktuell som just nu. Inom rättsområdet händer det mycket, inte minst på grund av pandemin. Vi som arbetar med arbetsrätt har under våren mött, men kommer också möta, nya utmaningar t ex om förändringar i LAS som diskuteras genomförs. Det är en föränderlig tid arbetsrätten lever i och det ska bli enormt roligt att få göra denna resa tillsammans med Fylgia, säger Anneli som är ödmjuk inför sin nya roll.

Fylgias MP, Anders Aspegren, uttrycker utnämningen som en självklarhet. Anneli är genom sitt sätt att hantera klienter och kollegor ett fantastiskt tillskott till byrån. Därutöver har hon byggt upp ett stort nätverk genom att vara en flitigt anlitad föreläsare, genom sina arbetsrättskrönikor, sina expertkommentarer och mycket annat. Det känns också alltid lite extra roligt att få visa att Fylgia är en modern arbetsplats där kvinnor har möjligheten att växa.

Gå till Annelis profil på Fylgia och på LinkedIn

 

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen