Nyheter

←Tillbaka Pressmeddelanden /

Advokatfirman Fylgia utser en ny delägare

Advokatfirman Fylgia förstärker sitt erbjudande genom att utse Mikael Ericson till ny delägare från och med 1 januari 2024. Utnämningen är ett resultat av Fylgias arbete med att identifiera skickliga och nytänkande rådgivare som skapar mervärde för sina klienter.  

Stockholm, 2 januari 2024 – Advokatfirman Fylgia stärker sin position som en av Sveriges ledande affärsjuridiska rådgivare genom utnämningen av advokat Mikael Ericson till ny delägare. Hans specialisering inom tvistelösning och processrätt, samt erfarenhet inom förvaltningsprocessrätt och skiljeförfarande utgör en värdefull tillgång för Fylgia.  

 Vi känner oss väldigt stolta och glada över att välkomna Mikael Ericson till vår delägargrupp. Mikaels starka engagemang för såväl våra klienter som i att Fylgia ska fortsätta vara i framkant i digitaliseringen av juridiska tjänster är imponerande och vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgång, säger Fredrik Winroth, Managing Partner på Advokatfirman Fylgia. 

Mikael Ericson har särskild erfarenhet av att företräda kommersiella aktörer i förvaltningsrättsliga mål, avseende frågor som bland annat tillstånd och sanktioner. Denna specialistkunskap inom renodlad förvaltningsprocess har kommit att efterfrågas i allt högre utsträckning av både Fylgias klienter och andra intressenter inom diverse branscher.  

Mikael är även en drivkraft i att säkerställa att Fylgias klienter drar nytta av den snabba tekniska utvecklingen.  

Denna förstärkning understryker också att Fylgia präglas av en öppen delägarmodell där skickliga rådgivare med rätt värderingar ges möjligheter till delägarskap. Det exemplifierar att Fylgia strävar inte bara efter juridisk framgång utan även efter att skapa en rättvis och inkluderande arbetskultur som kan bibehålla kompetens och säkerställa långsiktiga klientrelationer.  

 Det känns otroligt inspirerande att få kliva in som delägare på Fylgia. Jag ser särskilt fram emot att få vara del i den fortsatta utvecklingen av vårt redan i dag starka erbjudande inom tvistemål som befinner sig i gränslandet till offentlig rätt, säger Mikael Ericson, advokat på Advokatfirman Fylgia. 

Mikael Ericson tillträder som delägare från och med 1 januari 2024.  

  

För mer information, vänligen kontakta:  

Fredrik Winroth, Managing Partner  

+46 70 831 25 48, [email protected]

Om Fylgia  

Advokatfirman Fylgia är en affärsjuridisk byrå som tillhandahåller specialistkompetens utan att göra avkall på den personliga och nära kontakten med engagemang och kunskap om klientens bransch. Med närmare 70 medarbetare i Stockholm verkar vi för att bibehålla långsiktiga och värdefulla relationer till våra klienter. Fylgia representerar även klienter som verkar internationellt och vi erbjuder ett omfattande kontaktnät över hela världen. För mer information, besök www.fylgia.se    

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen