Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

Fylgia spetsar sin processgrupp med ny rekrytering

Som ett led i Fylgias satsning på sin processgrupp har byrån rekryterat advokaten Mikael Ericson, som närmast kommer från Andulf Advokat. Utöver mångårig erfarenhet av tvistemål och skiljeförfaranden i allmänhet har han ett särskilt intresse för och kunskaper inom förvaltningsprocess.

”Vi är mycket glada över att Mikael anslutit till oss på Fylgia. Han kommer ytterligare förstärka vår processgrupp och inte minst inom processer på det förvaltningsrättsliga området”, säger Philippe Benalal som är ansvarig för Fylgias processgrupp.

Mikael Ericson kommer att arbeta brett med olika typer av tvister och andra processer inom Fylgias processgrupp. Han kommer att lägga särskilt fokus vid kommersiella förvaltningsprocesser. Detta särskilt som specialistkunskaper inom renodlad förvaltningsprocess kommit att efterfrågas i allt högre utsträckning av byråns klienter och att denna typ av processer vuxit sig allt större och mer komplexa.

”Det känns fantastiskt roligt att få bli del av Fylgias oerhört kompetenta processgrupp. Och det känns naturligtvis särskilt spännande att få ansluta nu när processgruppen är i en expansiv fas och när flera tunga rekryteringar har gjorts under de senaste åren. Jag tror och hoppas att jag ska kunna bidra till processgruppens utveckling genom mina erfarenheter från olika typer av tvister”, säger Mikael Ericson.

Närmast kommer Mikael Ericson från boutique-advokatbyrån Andulf Advokat, där han arbetat brett med olika typer av processer. Dessförinnan har han varit verksam vid en av de större revisionsbyråerna, där han arbetat renodlat med skatteprocesser. Mikael Ericson har även skrivit ett flertal artiklar inom det skatteprocessuella området.

För att läsa mer om Fylgias processgrupp, klicka här.

Kontaktperson

Philippe Benalal, Delägare och ansvarig för processgruppen, [email protected]

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen