Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

Philippe Benalal, tidigare rådman vid Attunda tingsrätt, ny delägare

Ny spännande rekrytering till Fylgia – Philippe Benalal, tidigare rådman vid Attunda tingsrätt, ansluter som ny delägare.

Philippe Benalal gick in som delägare i Fylgia med tillträde den 1 oktober 2021 och återinträdde samma dag i Sveriges advokatsamfund. Philippe Benalal har de senaste åren tjänstgjort som rådman vid Attunda tingsrätt och innan dess har Philippe bl.a. varit verksam som ombud på två stora advokatbyråer i Stockholm och som domare på andra domstolar.

En ny spännande rekrytering som stärker Fylgias ställning inom tvistlösning, och därmed speciellt inom skiljeförfaranden och allmän domstol. Philippe Benalal har lång och bred erfarenhet av arbete med tvister både som ombud och som domare. Philippe agerar även som skiljedomare samt undervisar regelbundet inom processrätt och skiljemannarätt, bl.a. vid olika kurser för Sveriges Advokatsamfund.

”Jag ser mycket fram emot att bli en del av Fylgia och tycker att det är särskilt roligt att ansluta i den expansiva fas som Fylgia är inne i just nu. Att bli en del av Fylgias proffsiga tvistlösningsgrupp och kunna bidra med mina erfarenheter som domare i både tingsrätt och hovrätt ska helt enkelt bli fantastiskt skoj, säger Philippe Benalal.”

”Att Philippe Benalal ansluter som delägare till Fylgia efter att ha arbetat som rådman under flertalet år är riktigt spännande och kommer tillföra mycket kunskap till byrån”, säger Anders Aspegren, MP på advokatfirman Fylgia. Vi ser denna rekrytering som en del i vår spännande satsning att kunna tillmötesgå klienterna i flera områden inom processrätt och skiljemannarätt. Vi har även ytterligare rekrytering klart inom just tvistlösning, berättar Anders.

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen