08 442 53 00
inbox@fylgia.se

Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

TeknikMagasinet Sweden AB i konkurs

TeknikMagasinet Sweden AB försattes i konkurs den 15 januari 2020. Advokat Bo Söder har förordnats till konkursförvaltare. Tillsvidare hålls samtliga butiker öppna som vanligt.
Uppdaterad information kommer meddelas löpande här.

Gällande köpta varor före konkursen gäller följande: Inga returer, reklamationer eller byten kan göras. Observera att presentkort inte gäller som betalningsmedel i något avseende. Om presentkort finns kan motsvarande belopp bevakas som en fordran i konkursen. Bevakning av fordran görs via mejl till teknikmagasinet@fylgia.se. Se blankett här nedan för att underlätta bevakning. Om det blir aktuellt med utdelning kan inte bedömas i detta läge.

Kunder som betalat och beställt varor som ännu inte levererats ombeds omgående kontakta konkursförvaltningen enligt nedan kontaktuppgifter för att utröna om leverans är möjlig och under vilka förutsättningar.
Generella frågor om konkursen och frågor om bevakningar e t c hänvisas till i första hand teknikmagasinet@fylgia.se. Frågor om lönegaranti ställs enbart per mail till marie.nilsson@fylgia.se.

Konsumentinformation Teknikmagasinet

Fordringsanmälan i Teknikmagasinet

Vanliga frågor och svar om lönegaranti

 

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen