Nyheter

←Tillbaka Nyheter, Pressmeddelanden /

Två nya delägare till Fylgia – Johanna Hållén och Martin Gynnerstedt

För att även i framtiden vara en modern byrå med kunderna i fokus har Fylgia, genom en rad rekryteringar under inledning av 2018, ökat spetskompetensen inom flera områden men även föryngrat och bidragit till en mer jämställd byrå. Precis i den linjen välkomnas Johanna Hållén och Martin Gynnerstedt som nya delägare.

Johanna HållenMartin Gynnerstedt

Johanna Hållén
Advokat Johanna Hållén återvänder till Advokatfirman Fylgia och blir på nytt delägare och ansvarig för byråns skatteavdelning. Johanna Hållén har närmare 20 års erfarenhet av rådgivning inom skatteområdet med fokus på ägarledda företag och skatteprocess och kommer nyligen från Svenskt Näringsliv där hon var ansvarig för rättssäkerhetsfrågor på skatteområdet.

– Skatteområdet är komplext och ständigt under förändring. Skatt är dock en viktig aspekt i alla affärstransaktioner. För att vara en fullservicebyrå, är det viktigt att skattekompetensen finns nära till hands vid såväl transaktioner som i processer, säger Anders Aspegren, Managing Partner på Fylgia.

– Kvalité och kundfokus är oerhört centralt för mig. För att lyckas hela vägen är det även viktigt att medarbetarna trivs och har en given roll i verksamheten. Jag delar därför Fylgias strategi och värdegrunder fullt ut. Det ska bli väldigt roligt att få vara del i Fylgias satsning inom skatteområdet, säger Johanna Hållén och fortsätter:
– Receptet på framgång är att vara lyhörd inför kundernas önskemål tillsammans med ett stort engagemang, djup kunskap och bred erfarenhet. Det ger de bästa lösningarna som är hållbara över tid samt ger nöjda och långvariga kundrelationer.

Martin Gynnerstedt
Advokatfirman Fylgia välkomnar även advokaten Martin Gynnerstedt – specialist inom områdena IT, telekom, dataskyddsfrågor samt kommersiell avtalsrätt.

– I våra kontakter med kunder, märker vi av ett ökat behov av legal rådgivning kopplat till användning av ny teknologi, hantering av personuppgifter och dataskydd. Den ökade digitaliseringen av samhället innebär enorma utmaningar för företag men också stora kommersiella möjligheter. Vi måste ha en hög kompetens och branscherfarenhet inom teknologiområdet för att kunna ge den strategiska rådgivning våra kunder behöver. Genom rekryteringen av Martin Gynnerstedt kommer vårt erbjudande att stärkas ytterligare, säger Anders Aspegren.

Martin Gynnerstedt kommer närmast från en annan affärsjuridisk advokatbyrå men har även erfarenhet från att ha arbetat som bolagsjurist vid en större telekomoperatör.
– Jag upplever att Fylgia är en modern affärsjuridisk byrå med ett tydligt kundfokus. Detta är också frågor som har haft stor betydelse för mig när jag valde att ansluta mig till Fylgia. Jag drivs av att få arbeta nära kundens verksamhet och agera proaktivt för att skapa affärsnytta. Det ska bli väldigt roligt att få vara delaktig i att utveckla Fylgias erbjudande och jag ser fram emot att samarbeta med nya kollegor och kunder, säger Martin Gynnerstedt.

Fylgia är redo för framtiden
Advokatfirman Fylgia, som under 2017 blev utsedd till Årets Advokatbyrå, har under inledningen av 2018 inlett ett förändringsarbete med att ta Fylgia in i framtiden.
– Marknaden förändras snabbt i och med bland annat digitaliseringen, och vi behöver förhålla oss till utvecklingen. Kraven och frågeställningarna har blivit mer komplexa, vi agerar som proaktiva affärsrådgivare i ännu större utsträckning, säger Anders Aspegren.

Förändringsarbetet har bland annat inneburit en offensiv med nyrekryteringar till byrån men också ett arbete kring att stärka Fylgia andan i praktiken genom till exempel ett jämställdhetsarbete.
– De rekryteringarna vi har gjort har varit nödvändiga och det känns som pusslet börjar falla på plats inte minst genom rekryteringarna av Martin Gynnerstedt och Johanna Hållén, säger Anders Aspegren.

Martin och Johanna kommer att börja arbeta på Fylgia i augusti månad.

Läs även:
Fylgia stärker offentlig upphandling och transaktioner med två nya delägare
Fem nya delägare på Fylgia
Fylgia är stolta vinnare av Årets Advokatbyrå 2017!

Alltid på din sida av bordet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna telefonnummer eller e-post så hör vi av oss inom 24h. Obligatoriska fält


Tillbaka till toppen